2021-10-11 07:44:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Kedvességeddel, humoroddal könnyen leveszel a lábáról ma valakit

Napi horoszkóp október 11-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint túlságosan megszállottan dolgozol, mintha ezzel akarnád nélkülözhetetlenné tenni magad. A magányos megszállottság helyett társulj a kollégáiddal, hamarabb meglesz a munkád gyümölcse. Most nem a főnökök elismerése a fontos, hanem hogy te örömet, elégedettséget találj abban, amit csinálsz. A munkában, magánéletben egyaránt.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A munkahelyeden valakivel túl sok időt töltesz együtt, és a végén már úgy érzed, jobban hozzátartozik az életedhez, mint az állandó párod. Csak aztán nehogy más is alakuljon ebből, amivel aztán nem tudsz elszámolni otthon...
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kedvességeddel, humoroddal könnyen leveszel a lábáról ma valakit. Ha van ellenséged, még azt is a magad oldalára állíthatod, és egy fontos kérdésben is támogatókat szerezhetsz.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A munkahelyeden valaki miatt problémáid adódhatnak. Az intrika, az irigység mindenütt felüti a fejét, tehát nem biztos, hogy az a megoldás, ha feladod ezt a biztos állást és új hely után nézel. Próbáld kideríteni, mi az illető gyengéje, és ott vágj vissza.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Érzelmi életedben választás elé kerülhetsz, hiszen nem minden alakulhat a terveid szerint, és el kell döntened, hogy hajlandó vagy-e lentebb adni az igényeidet, és kissé rugalmasabban kezelni párod bosszantó szokásait. Érdemes lehet leülnötök, és őszintén átbeszélni a dolgokat!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem kell minden apróságért veszekedni, és még kevésbé okos dolog minden hibát észrevenni. Különösen abból lesz baj, ha a véleményedet azonnal kimondod. Ugyanis nemcsak te vagy nagyon érzékeny a most következő napokban, hanem a partnered is.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A magánéletben fölösleges a vitákra, ellenakciókra, bosszúra fecsérelni a drága idődet, erődet. Ha valakivel nem tudsz zöld ágra vergődni (legyen családtag vagy barát), egy időre térj ki az útjából. A munkahelyeden is kerüld a konfrontációt.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A diplomatikusság most gyümölcsöző lehet. Fogd magad vissza, ha kritikáról vagy pletykáról van szó, és inkább hallgass nagyokat. Jobb, ha résen vagy közben, mert így megfigyelheted, kiben bízhatsz meg leginkább. Jól nyisd ki a szemed!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Túl sok új információ birtokába jutsz, és a „bőség zavara” alaposan megzavarja eddigi elképzeléseidet. Ne ess pánikba, jók voltak az elképzeléseid, legfeljebb pici módosítások kellenek.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Féltékennyé válhatsz mostanában, aminek az oka abban keresendő, hogy nem vagy biztos a saját vonzerődben. Ha megerősíted az önbizalmadat, akkor magabiztosabb leszel a párkapcsolatodban is. Minden okod megvan rá!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Alig jut időd a kedvesedre, annyi a tennivalód, hogy ki sem látszol belőle. Ne törődj bele a hétköznapok szürkeségébe! Ügyelj arra, hogy az idő, amit együtt töltetek, örömteli és boldog lehessen!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Magad sem érted miért, de pesszimista hangulatban köszönt rád ez a hét. Pedig ha a jóra koncentrálnál, meglátnád, mennyi csoda és öröm van az életedben. Optimizmusra fel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: